Politica de retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un bun cumparat de pe siteul innoluxe.ro in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Potrivit OUG 34/2014, perioada de returnare a unui bun expira in termen de 14 zile de la ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a bunului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, iar cumparatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora conform art. 14, alin. 3 din OUG 24/2014.
ETHICS BEAUTY SRL va rambursa contravalorii produsului returnat in cel mai scurt timp dupa intrarea in posesia lui, dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice.
Pentru exercitarea dreptului de retur sau intrebari despre acesta, ne puteti scrie la contact@ethicsbeauty.ro.

Start typing and press Enter to search

Cos de cumparaturi

Nu ai niciun produs în coș.

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai placuta! We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).